Datum

mei 30 2024 - nov 03 2024

Tijd

All Day

50 jaar groeiend

De expositie laat de gestage groei van het museum zien, niet alleen van het gebouw, maar ook van de collectie. Op zuilen buiten ziet u foto’s met een greep uit de collectie.  Flyers roepen herinneringen op aan vroegere exposities. Naast de eigen exposities waren er ook tentoonstellingen van externe exposanten, met als vaste gast de Historische Vereniging Boskoop. Bijzonder zijn de kindertentoonstellingen van 2003.

Op één van de wanden laten we in een grafiek de ontwikkeling van het bezoekersaantal zien. Zoals te lezen is in het gastenboek, zijn bezoekers altijd zeer verrast door wat zij aantreffen.

Meer dan tachtig vrijwilligers houden het museum draaiende. In een film ziet u de verschillende teams waarin zij werken.

En natuurlijk ontbreekt de schouw niet, het vertrouwde transportmiddel uit vervlogen tijden. Aan de voorzijde van het museum ziet u een schouw met een verrassende inhoud. In de ontvangstruimte draait een interessante film over de bouw ervan. In de historische kwekerij staan planten die in eerdere exposities een rol hebben gespeeld.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Reactie verzenden