Sponsors

Steun het Boomkwekerijmuseum

Waarschijnlijk kent u het Boomkwekerijmuseum wel en vertellen wij u niets nieuws. Voor alle zekerheid toch wat informatie: ons museum vertelt de geschiedenis van de boomkwekerij en bewaart het materieel en immaterieel erfgoed van het sierteeltgebied Boskoop e.o. Daarnaast zijn er tijdelijke exposities, lezingen en workshops. Jaarlijks trekken wij meer dan 5000 bezoekers.

Het museum bestaat sinds 1974 en heeft zich dankzij giften en subsidies ontwikkeld tot wat het nu is: een fris ogend, modern museum met permanente en tijdelijke exposities, de prachtige boomkwekerswoning en de authentieke museumkwekerij. Sinds 2004 is het museum een geregistreerd museum, een erkenning van de kwaliteit van het gebodene.

Het Boomkwekerijmuseum heeft de ANBI-status, wat uw zakelijke of particuliere bijdrage aan het museum fiscaal aftrekbaar maakt. Onze penningmeester zorgt voor een kwitantie.

Als dank voor uw bijdrage kunt u natuurlijk gratis het museum bezoeken en deelnemen aan alle activiteiten die door het museum worden georganiseerd.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het museum of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met de receptie van het museum via 0172 217756 of penningmeester@boomkwekerijmuseum.nl.

Overigens bezoekt een van onze medewerkers u graag persoonlijk om een en ander nader toe te lichten. Een verzoek daartoe kunt u richten aan pr@boomkwekerijmuseum.nl.

Hartelijk dank voor uw steun!