Zoeken
Zoeken

Vriend worden van het Boomkwekerijmuseum


Het Boomkwekerijmuseum in Boskoop is een bijzonder museum gelegen in het centrum van het Groene Hart. Het bijzondere van het Boomkwekerijmuseum is dat het in Nederland enig in zijn soort is en dat rond 75 vrijwilligers ervoor zorgen dat het behoud van de cultuurhistorische waarde van de Nederlandse Boomkwekerij mogelijk is zonder overheidssubsidies.

Elk jaar weer worden nieuwe objecten aan de permanente collectie toegevoegd. Unieke wisselende exposities zowel binnen in het museum als buiten in de museumkwekerij, workshops en lezingen maken het de moeite waard het museum meerder keren per jaar te bezoeken.

Heeft u evenals onze vrijwilligers een hart voor groen en cultuur en wilt u ook dat wij dit aan onze kinderen kunnen blijven doorgeven? Steun ons dan door vriend te worden van het museum.

Wij kennen drie soorten donateurschappen:


Individueel donateurschap


Tegen een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 15,00 kunt u samen met uw partner op vertoon van de vriendenpas elk jaar genieten van de volgende voordelen:

* Gratis toegang tot het museum
* Gratis toegang tot wisseltentoonstelling en exposities
* Korting op het tarief van activiteiten
* Korting op tarief voor gebruik ontvangstruimte bij familiefeest, jubileum,
   bedrijfspresentatie enz.
* Toezending nieuwsbrief


Gezins donateurschap


Tegen een jaarlijks bedrag minimaal € 30,00 kunnen vijf personen uit het gezin op vertoon van de vriendenpas elk jaar genieten van de voordelen als hiervoor vermeld.

Bedrijfs donateurschap


Tegen een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00 kunnen een nader overeen te komen aantal medewerkers of relaties van het bedrijf, op vertoon van de vriendenpas, elk jaar genieten van de voordelen als hiervoor vermeld.  

Heeft u belangstelling om ‘vriend’ te worden om ons museum en het werk van onze vrijwilligers te steunen, meldt u dan aan door het
 aanmeldformulier digitaal in te vullen.
U kunt natuurlijk ook een aanmeldingsformulier invullen aan de balie van het museum of u aanmelden per telefoon.
Een ‘vriendenpas’ ontvangt u op uw huis- of bedrijfsadres na ontvangst van uw jaarbijdrage op bankrekening NL21 RABO 0309 8040 00
t.n.v. Stichting Boomkwekerijmuseum. 

Een donateurschap geldt steeds voor een periode van een jaar en wordt automatisch verlengd tenzij vóór 1 januari van het nieuwe jaar schriftelijk opgezegd.

Openingstijden:

April t/m September:
di t/m za van 10:00 - 16:30 uur

Oktober t/m Maart:
di t/m vr van 13:30 - 16:30 uur
za van 10:00 - 16:30 uur


Feestdagen gesloten.

Adres: Reijerskoop 52 - 54
2771 BR Boskoop
0172-217756


Entreeprijzen:
volwassenen € 5,00
jongeren € 2,50
kinderen 0 - 12 gratis
museumkaart gratis
audiotour gratis