Contact

Reijerskoop 52-54

2771 BR Boskoop

Bereikbaarheid

Auto, motor of touringcar

Vanuit Den Haag via de A12 richting Utrecht. Neem afslag 11 richting Boskoop. Sla vóór de tweede hefbrug direct na de tunnel rechtsaf en vervolgens linksaf. Na 500 meter links ziet u het Boomkwekerijmuseum.

Vanuit Rotterdam via de A20 naar de A12 richting Utrecht. Neem afslag 11 richting Boskoop. Verder: zie boven.

Vanuit Utrecht via de A12 richting Den Haag. Neem afslag 10 Boskoop-Oost en dan de N207 naar Boskoop / Gouda. Sla in Boskoop direct na het Shell-benzinestation rechtsaf, sorteer links voor en sla linksaf. Na 500 meter links ziet u het Boomkwekerijmuseum.

Vanuit Amsterdam via de A4 richting Den Haag. Neem afslag 6a naar de N11 richting Alphen aan den Rijn. Neem bij Alphen aan den Rijn afslag 10 Boskoop-Oost en dan de N207 naar Boskoop / Gouda. Verder: zie boven.

Parkeren

Voor het museum, in de Valkenburgerlaan of aan de Overslag (bij de VVV). Bij de entree van het museum is een invalidenparkeerplaats.

Touringcars moeten parkeren aan de Overslag. Ze kunnen indien nodig keren op het terrein van de firma Gebr. Boer, vanaf de hefbrug 150 meter voorbij het Boomkwekerijmuseum links.

 

Fiets

Het museum ligt dicht bij fietsknooppunt 96 ten oosten van de hefbrug. Het museum beschikt over zes oplaadpunten om de accu van uw elektrische fiets op te laden. Vergeet uw eigen oplader niet!

Openbaar vervoer

Het NS-station ligt op 1,5 km afstand van het museum. Als u uit het station komt, slaat u rechtsaf. Borden geven de richting aan naar het Boomkwekerijmuseum. Het museum is vanaf NS-station Boskoop bereikbaar met lijn 728 www.buurtbusboskoop.nl/dienstregeling

 

Parkeren:

Parkeren auto’s is mogelijk aan het Reijerskoop voor het museum of Valkenburgerlaan of Overslag.

Parkeren touringcars uitsluitend aan de Overslag. Tourincars kunnen op het terrein van de firma Gebr. Boer, 150 meter voorbij het Boomkwekerijmuseum links, een draai maken.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op!


welkom