Contact

Reijerskoop 52-54

2771 BR Boskoop

Bereikbaarheid

Met de auto, motor of touringcar:

Vanuit Den Haag, A12, neem bij Gouda direct voorbij het aquaduct afslag 11 richting Boskoop. Bij de tweede hefbrug direct na de tunnel rechtsaf en vervolgens linksaf. Na 500 meter ziet u links het Boomkwekerijmuseum.

Vanuit Rotterdam, vanaf A20 komt u op de A12, neem bij Gouda direct voorbij het aquaduct afslag 11 richting Boskoop. Bij de tweede hefbrug direct na de tunnel rechtsaf en vervolgens linksaf. Na 500 meter ziet u links het Boomkwekerijmuseum.

Vanuit Utrecht, A12, neem bij Gouda afslag 11 richting Boskoop. Bij de tweede hefbrug direct na de tunnel rechtsaf en vervolgens linksaf. Na 500 meter ziet u links het Boomkwekerijmuseum.

Vanuit Amsterdam, A4, neem bij Leimuiden de afslag naar Alphen aan den Rijn, N207, vervolg deze weg naar Boskoop. Ga in Boskoop na het Shell benzine station direct naar rechts dan links voorsorteren en linksaf slaan. Na 500 meter ziet u links het Boomkwekerijmuseum.

 

Met de fiets:

Het centrum van Boskoop ligt aan de westelijke zijde van de hefbrug, het museum ligt aan de oostelijke zijde van de hefbrug. Vanaf de hefbrug 500 meter links.
Het museum beschikt over zes oplaadpunten voor E-bikes (uw eigen oplader gebruiken).

Wanneer u het fietsknooppunten netwerk volgt, dan ligt het museum tussen de fietsknooppunten 5 en 16.

Openbaar vervoer:

Het NS station ligt op 1,5 km afstand van het museum. Borden geven de richting aan naar het VVV kantoor en het Boomkwekerijmuseum. Nu ook bereikbaar met openbaar vervoer vanaf het NS station Boskoop. Het gaat om lijn 728 van Arriva (buurtbus). Voor details en tijden kijken www.arriva.nl

Vanaf 11 december 2017 verbindt een nieuwe buslijn, Buurtbus 728, het westen met het oosten van Boskoop. De bus stopt o.a. bij de VVV. Vandaar is het vijf wandelminuutjes naar het museum. De bus rijdt alleen op werkdagen tussen 7.15 en 18.42 uur. De dienstregeling en de route van de Buurtbus vindt u op www.allesinalphen.nl.

Parkeren:

Parkeren auto’s is mogelijk aan het Reijerskoop voor het museum of Valkenburgerlaan of Overslag.

Parkeren touringcars uitsluitend aan de Overslag. Tourincars kunnen op het terrein van de firma Gebr. Boer, 150 meter voorbij het Boomkwekerijmuseum links, een draai maken.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op!


welkom