Catering

Unieke locatie voor festiviteiten.

Tijdens uw bezoek aan ons museum kunt u tegen betaling in de koffiecorner van ons ontvangstpaviljoen zelf de koffieautomaat bedienen om een kop koffie, thee of chocolademelk te nemen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van ons terras. Uiteraard is er voor de liefhebbers ook thee of frisdrank. Ons ontvangstpaviljoen biedt plaats aan zeventig personen.

Op de leestafels liggen interessante tijdschriften en informatie die ingezien kunnen worden. Ook de handbibliotheek, opgesteld aan weerszijden van de toegangsdeur naar de permanente expositie, bevat een groot assortiment boeken en tijdschriften die geraadpleegd kunnen worden.

Boekt u als groep een van onze groepsarrangementen inclusief koffie of thee, dan staan onze gastvrouwen klaar om koffie of thee voor u in te schenken. Groepen kunnen, mits vooraf opgegeven, bij de koffie een heerlijk Boskoops ‘tuintje’ geserveerd krijgen. Deze lekkernij wordt volgens speciaal Boskoops recept gemaakt. Geeft u de voorkeur aan ander gebak, laat dat dan wij bij uw reservering weten. Uiteraard kunt u als groep uw museumbezoek ook combineren met een lunch, koffietafel, high tea, koud – of warmbuffet.