Party & event

Unieke locatie voor festiviteiten

Hebt u een feestje te vieren of organiseert u een bedrijfs- of verenigingsuitje?

Ons ontvangstpaviljoen biedt plaats aan zeventig personen. Geluids- en videoapparatuur staat tot uw beschikking. U kunt kiezen voor koffie of thee met iets lekkers erbij, maar ook voor een uitgebreide high tea of een koud of warm buffet.

Deskundige rondleiders kunnen u desgewenst alles vertellen over de geschiedenis van de boomkwekerij.

In de zomermaanden kunt u uw feestje of uitje uitbreiden met een boeiende vaartocht in een Boskoopse schouw. Een gids vertelt u alles over de kwekerijen en andere bijzonderheden langs de route.

Wandelt u graag en wilt u zien hoe er nu op een kwekerij wordt gewerkt, boek dan voor uw groep een kwekerijwandeling onder leiding van een ervaren gids. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Een wandeling van ± drie kilometer. U bezoekt drie kwekerijen.
  • Een wandeling van ± vier kilometer. U breidt uw wandeling uit met een bezoek aan Plantencentrum Esveld.
  • Een wandeling van ± vijf kilometer. U breidt uw wandeling uit met een bezoek aan Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’, waar tal van kwekers hun mooiste producten tonen.

Voor nadere informatie kunt u ons bellen (0172 217756), mailen info@boomkwekerijmuseum.nl, het reserveringsformulier invullen of bij ons langskomen tijdens onze openingsuren. In alle gevallen volgt een gesprek met een van onze medewerkers waarna u een prijsopgaaf ontvangt voor het gewenste arrangement. Vrienden en sponsoren van het museum krijgen natuurlijk korting.