Party en event

Unieke locatie voor festiviteiten

Bezoekers die in familie- of ander verband (bedrijf, vereniging) een bezoek aan het museum willen combineren met een festiviteit (lezing, reünie, jubileum, enz.), kunnen ons ontvangstpaviljoen met buitenterras huren. Ons ontvangstpaviljoen biedt plaats aan zeventig personen. Geluids- en videoapparatuur staat tot uw beschikking. Voor koffie of thee met een heerlijk Boskoops ‘tuintje’ of ander gebak, hapjes en een koud of warm buffet kunt u een keuze maken uit verschillende cateraars. Onze gastvrouwen assisteren bij het uitserveren.

Boekt u als groep een van onze groepsarrangementen inclusief koffie of thee, dan staan onze gastvrouwen klaar om koffie of thee voor u in te schenken. Mits vooraf opgegeven, kunt u bij de koffie of thee een heerlijk Boskoops ‘tuintje’ geserveerd krijgen.

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van ons reserveringsformulier. Zend het ingevulde formulier naar ons en wij nemen contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0172 217756 of bij ons langskomen tijdens onze openingsuren. In alle gevallen volgt een gesprek met een van onze medewerkers waarna u een prijsopgaaf ontvangt voor het gewenste arrangement.