Onze sponsors

Steun het Boomkwekerijmuseum

Waarschijnlijk kent u het Boomkwekerijmuseum wel en vertellen wij u niets nieuws. Voor alle zekerheid toch wat informatie: ons museum vertelt de geschiedenis van de boomkwekerij en bewaart het materieel en immaterieel erfgoed van het sierteeltgebied Boskoop e.o. Jaarlijks trekken wij meer dan 5000 bezoekers.

Het museum bestaat sinds 1974 en heeft zich dankzij giften en subsidies ontwikkeld tot wat het nu is: een fris ogend, modern museum met permanente en tijdelijke exposities, de prachtige boomkwekerswoning en de authentieke museumkwekerij. Sinds 2004 is het museum een geregistreerd museum, een erkenning van onze kwaliteit.

Het Boomkwekerij Museum staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met het RSIN nr. 4186771. Dit betekent dat het museum geen successierecht of schenkingsrecht behoeft te betalen over erfenissen en schenkingen. Iedere euro van uw bijdrage komt volledig ten goede aan het museum. Daarnaast heeft het schenken aan instellingen met een ANBI-status zekere belastingvoordelen.

Als dank voor uw bijdrage kunt u natuurlijk gratis het museum bezoeken en deelnemen aan alle activiteiten die door het museum worden georganiseerd.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het museum of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met de receptie van het museum via 0172 217756 of penningmeester@boomkwekerijmuseum.nl.

Een van onze medewerkers bezoekt u graag persoonlijk om een en ander nader toe te lichten. Een verzoek daartoe kunt u richten aan pr@boomkwekerijmuseum.nl.

Hartelijk dank voor uw steun!