Vrienden

Steun het Boomkwekerijmuseum

Vriend worden van het Boomkwekerijmuseum

Het Boomkwekerijmuseum ligt in het centrum van het Groene Hart. Het is in Nederland enig in zijn soort; ± tachtig vrijwilligers bewaken en bewaren zonder overheidssubsidies de cultuurhistorische waarde van de Nederlandse boomkwekerij.

Elk jaar worden nieuwe objecten aan de permanente collectie toegevoegd. Tijdelijke exposities, workshops en lezingen maken het de moeite waard het museum meerder keren per jaar te bezoeken.

Hebt u een hart voor groen en cultuur? Steun ons dan door donateur te worden van het museum.

 

Individueel donateurschap

Tegen een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 20,00 geniet u samen met uw partner op vertoon van de vriendenpas elk jaar van de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot het museum
  • Korting op het tarief van activiteiten
  • Korting op tarief voor gebruik ontvangstruimte bij familiefeest, jubileum, bedrijfspresentatie enz.
  • Toezending nieuwsbrief

Gezinsdonateurschap

Tegen een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 30,00 kunnen vijf personen uit uw gezin op vertoon van de vriendenpas elk jaar genieten van de eerder genoemde voordelen.

Bedrijfsdonateurschap

Tegen een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00 kunnen een nader overeen te komen aantal medewerkers of relaties van uw bedrijf op vertoon van de vriendenpas elk jaar genieten van de eerder genoemde voordelen.

 

Aanmelden

Als u onze vriend wilt worden en zo het werk van onze vrijwilligers wilt steunen, meldt u dan aan via de site, bij de balie, telefonisch 0172 217756 of per e-mail info@boomkwekerijmuseum.nl.

Een ‘vriendenpas’ ontvangt u op uw huis- of bedrijfsadres na ontvangst van uw jaarbijdrage op bankrekening NL21 RABO 0309 8040 00 t.n.v. Stichting Boomkwekerijmuseum.

Een donateurschap geldt steeds voor een periode van een jaar en wordt automatisch verlengd, tenzij u het vóór 1 januari van het nieuwe jaar schriftelijk hebt opgezegd.

 

 

Aanmeldformulier ‘Vriend worden van het Boomkwekerijmuseum’