Coronacrisis

Vanaf 8 juli is het museum weer open.

Hoera! Het Boomkwekerijmuseum gaat weer open. Vanaf 8 juli bent u van harte welkom te komen genieten van onze prachtige museumkwekerij, onze authentieke boomkwekerswoning en onze interessante permanente en tijdelijke exposities. De tijdelijke expositie laat werk zien van creatieve vrijwilligers. Niet voor niets heet de tijdelijke expositie: Verrassend Veelzijdig, een ode aan onze creatieve vrijwilligers.

Gewijzigde openingstijd: op dinsdag is het museum vanaf 13.30 uur geopend.

 

Laatste nieuws

Vanaf 8 juli is het museum weer open. Kijk regelmatig op deze site en volg ons op Facebook!

Op 25 mei heeft bestuurslid Jos van Meijel een interview voor Omroep West gegeven. Op 6 juni is er door Radio West in het programma UIT aandacht besteed aan de tv-uitzending van woensdag 10 juni om 17.00 uur over het Boomkwekerijmuseum.

https://www.omroepwest.nl/tv/programma/170328486/Eruit-op-de-Buis/aflevering/170334653/Boomkwekerijmuseum

Omroep West heeft opnames gemaakt in het Boomkwekerijmuseum.

In een virtuele wandeling maakt u kennis met de interessante boomkwekerswoning en de permanente expositie. Vanaf het zonnige terras heeft u zicht op de prachtige museumkwekerij. De tijdelijke expositie opent binnenkort en toont werk van onze creatieve vrijwilligers: ‘Verrassend Veelzijdig!’ Hopelijk gaat het museum op 16 juni open. Nu al wordt het coronaproef gemaakt, zodat u straks veilig kunt komen kijken.

Uitzending Omroep West 10 juni met herhalingen daarna. Via bovenstaande link kunt u via Omroep West het programma bekijken.

Sinds februari is het Boomkwekerijmuseum deelnemer van de Parkpas Landal. Alle gasten van Landal ‘de Reeuwijkse plassen’ ontvangen deze pas gratis. Op vertoon van de pas krijgen zij van een flink aantal horecabedrijven en attracties in de regio een aantrekkelijk aanbod. Kijk voor onze en andere aanbiedingen op www.parkpas.nl.

Algemeen Dagblad 30 juli 2020. Tekst en foto’s Morvenna Goudkade

Voorzitter Michiel Gerritsen over corona

75 jaar vrijheid

Opening woning